Komunikacioni në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit zhvillohet në një korsi

0

Në aksin rrugor Tetovë – Kodra e Diellit për shkak të një orteku në rrugë komunikacioni zhvillohet në një korsi, kumtoi LAMM.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, në vendet më të larta ka mbetje të borës pas intervenimit të shërbimeve kujdestare.

Në vendkalimet kufitare nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.