Ekskluzive: Stabilizohet gjendja pas nje dite te veshtire ne Struge!

0

Pas nje dite te veshtire nga moti me rreshje bore Struga ka filluar ti kthehet normalitetit. Ekipet e ndryshme te nderrmarjeve qe kane marrveshje me Komunen e Struges kane qene gjithe kohene ne terren per te normalizuar situaten. Sot Struga e kaloi veshtiresine fale vigjilences dhe gadishmerise te plote.

Ja foto nga Struga sot!