Ekskluzive: Keto jane masat e marra per situaten e rreshjeve te bores ne Struge ne keto momente!

0

Nga Sektori per Mbikqyrje Inspektuese- Inspektoriati ben me djeni per Strugalajm.org qe cdo rruge ne Struge eshte e kalueshme pa veshtiresi, per kete situate kane qene ne djeni te gjitha strukturat.
Madje te gjitha firmat qe kane lidhur marrveshje me Komunen e Struges jane ne terren me gjithe burimet materiale dhe njerezore qe ato disponojne. Rreshjet e debores vazhdonje ne te gjithe strugen, por deri tani nuk ka as nje intervenim urgjent dhe gjendja eshte stabile.
Ne keto momente te gjithe rruget jane te kalueshme, por rekumandohet qe shoferet te levizin me kujdes dhe te jene te pajisur me paisjet dimerore per mjete.
Madje ky inspektoriat shprehet se dhe nese vazhdon keshtu kjo situate ne ditet ne vijim, do te jene kapacitetet e plota per ta mbajtur ne kontroll situaten.
Gjate gjithe kohes ekipet do te jene ne terren 24 ore per te evituar bllokim te mundeshme te akseve rrugore/Strugalajm.org