Nuhiu i ç’mend nacionalistët maqedonas

0

Faqja zyrtare e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë tani disa muaj funksionon në gjuhën shqipe

Mirëpo së fundmi në këtë ueb faqe ka filluar të “valojë” edhe flamuri shqiptar.

Nacionalistët maqedonas e kanë marrë si provokim vendosjen e flamurit shqiptar dhe janë paraqitur me reagime të ashpra në rrjetet sociale.

“Kjo është në kundërshtim me ligjin”, kanë reaguar disa prej tyre në rrjetet sociale. “Këtu nuk është Shqipëri, këtu është Maqedoni”, shkruajnë mes tjerash ata.