Kanë filluar të ngjisin shirita në dhomë: Rezultatin përfundimtar askush nuk e ka pritur! (Video)

0

Pranvera është shumë afër dhe kërkoni ndonjë mënyrë të re që banesës tuaj t’i jepni notë unike?

Atëherë kjo është gjëja e duhur për ju! Në vazhdim shikoni metodën e ngjyrosjes me ndihmën e shiritave me ngjyra të ndryshme.

Ngjitni shiritat ashtu që në mure të krijoni forma të ndryshme gjeometrike (në rastin e këtillë bëni trekëndësha), dhe pastaj me ngjyra të llojllojshme plotësoni sipërfaqet brenda trekëndëshave, transmeton Telegrafi.

Prisni derisa ngjyra të thahet, pastaj me kujdes hiqni shiritat…

Kjo mënyrë e ngjyrosjes është ideale për dhomën e fëmijëve, por edhe për dhomën e ditës!

Kur nuk mund të vendosni se cilën ngjyrë ta zgjidhni, përdorni më shumë ngjyra.

Në vazhdim shikoni video-xhirimin:

 /Telegrafi/