Bëhuni gati për të ftohtin dhe acarin, prisni borë dhe temepratura të ulta

0

Nën ndikim të ciklonit dhe rrymës së ftohtë që do të lëshohet nga veriu gjatë kohës së vikendit në vendin tonë do të ketë temperatura shumë të ulta dhe borë në shumë vende, transmeton Zhurnal.mk

Të rreshurat do jenë me intensitet mjaft të lartë dhe do  të fryjë erë nga veriu në verilindje.