Ramis Merko takohet me Kryetarin e Komunes Diber, ja cfar u diskutua!

0

Bashkëpunimi mes komunave në sferën e ekonomisë, kulturës, shëndetësisë e arsimit si dhe bashkëpunimi dhe shkëmbimi i ideve mbi zgjedhjen e problematikave aktuale ishte qëllimi i takimit të djeshëm mes kryetarit të komunës së Strugës z. Ramis Merko dhe kryetarit të komunës së Dibrës z. Rruzhdi Lata.