Njihuni me 10 vendet më të pasura në Europë

0

Europa ka shumë shtete të civilizuar dhe me një ekonomi mjaft të zhvilluar. Në këtë artikull do ju flasim për vendet më të pasura europiane për vitin 2016, sipas të ardhurave për frymë. Ata janë:

1. Belgjika (37 mijë dollarë)

 

2. Gjermana (38 mijë dollarë)

 

3. Islanda (39 mijë dollarë)

 

4. Irlanda (më shumë se 40 mijë dollarë)

5. Suedia (41 mijë dollarë)

 

6. Hollanda (42 mijë dollarë)

 

7. Austria (43 mijë dollarë)

 

8. Zvicra (45 mijë dollarë)

 

9. Norvegjia (55 mijë dollarë)

 

10. Luksemburgu (79. 650 mijë dollarë)