Ekskluzive: Kapet në flagrancë në Kërçovë djali i Profesorit të njohur Universitar nga Struga!!

0

Nga burme brenda Policise se Kercoves, mesohet se eshte kapur ne flagrance, per vepren penale “Vjedhje” Clirim.D nga Fshati i Livadhise.
C.D eshte djali i Profesorit te njohur Universitar ne USHT, sipas burimeve ai eshte ndaluar ne ambientet e Shparkase Bank, ne filijalen e Kercoves dhe eshte marre ne pyetje reth 3 ore ne stacionin policor ne Kercove, pritet informacion zyrtar nga Ministria e Puneve te Brendshme mbi kete ceshtje!!? Strugalajm.org