Skandal 2: Drejtori i Proakves ka dhenë 42 telefona zyrtar dhe personave te familjes!!

0

Nga burime brenda Proakves na bejne te ditur se, ish drjetori i Proakves ka shperndar 42 numra telefoni, bashke me celular te cilet i ka paguar ndermarja Publike Proakva,.
Keto numra telefoni kane qene te shperndar dhe personave te cilet nuk kane qene te punesuar ne ndermarje si dhe aktivisteve te Aleances dhe njerezve te familjes.
Te nderuar qytetar!
Shikoni se si eshte abuzuar me parat e qytetareve Strugan ne emer te “patriotizmit” dhe kombit!
Vall keshtu mund te behesh patriot kur punetoret nuk marin 9 muaj rrogat.
Ata njerez qe nuk kane para per mbijetese dhe te tjere me pagat e tyre paguajne 42 numra telefonash!!!