Ka filluar protesta më masive në Greqi (LIVE)

0

“Selaniku e tha, tani radhën e ka Athina të brohoras: Maqedonia është një dhe greke”, kanë porositur organizatorët e protestës publikuar në rrjetet sociale.

Pritshmërit e organizatorëve janë se sot do të ketë së paku 1 milion protestues.Protestën mund ta ndiqni live më poshtë./Express/