Hoxhë Elvis Naçi kërkon ndihmë për vajzën nga Gostivari

0

Vajza nga Gostivari Zinepe Iseini është rritur në mes të sprovave dhe vetmisë. E braktisur në moshë të vogël kjo vajzë jetonte në shtëpi së bashku me sëmundjen që ajo ka. Ajo vuan nga dializa por të mos mjaftonte kjo ajo do të ngelët në mes të katër rrugëve për shkak se shtëpia ku ajo banon do të shembet.

Me lot në sy ajo kerkon ndihmën e Shqiptarëve.Zinep Iseini, e lindur me 1988 nga Gostivari vuan nga sëmundja e veshkëve.Zinep Iseini është një vajzë 27 vjeçare, e vetmuar, e pa punësuar, jeton me ndihmë sociale rreth 1.000 denar dhe ndihmave të bëmirësve, që nuk i mjaftojnë për jetë normale, sepse ajo që nga mosha e sajë 16 vjeçare –pra plot 12 vjet, vuan nga sëmundja e veshkëve dhe trajtohet në Spitalin e qytetit të Gostivarit, në repartin e hemodializës. Ajo, bën dializë 3 herë në javë dhe shpëtim i vetëm është dializa, pra gjendja shëndetësore dhe jeta e sajë momentalisht varen nga aparati për dializë, dhe ka nevoj per ndihme financiare ..Nje sasi e konsideruar e mjeteve materiale, të cilat Zinep Iseini nuk i posedon, por ajo vuan edhe për gjërat elementare për jetë normale.Përmes këtij APELI, ajo i drejtohet të gjithë njerzve të vullnetit të mirë që ta ndihmojnë këtë vajzë me mundësitë që kanë, duke shprehur faleminderimet paraprake.Të gjithë ata që duan dhe munden të ndihmojnë këtë vajzë ate mund ta bëjnë përmes xhirollogaris bankare të hapura në Bankën ekonomike që do ti shënojmë më poshtë:
Xhiro llogaria për euro: Stopanska Banka AD-SkopjeNr. MK 07200002223083628

Zinep Iseini Xhirollogaria për denar: Stopanska Banka AD – SkopjeNr. 200002485016317
Zinepe Iseini 070 821 757. /Express/