“Polici i lagjes”, Spasovski me plan të ri

0

Ministri i brendshëm, Oliver Spasovski sot në Kumanovë promovoi shërbimin e ri të zjarrfikësve ose siç quhej në programin e qeverisë “Polici i lagjes”. “Njohja e rrethinës që ka zjarrfikësi është shumë me rëndësi andaj në secilën lagje të Kumanovës do të ketë nga një zjarrfikës” tha Spasovski.

I pari i MPB-së tha se shërbimi i zjarrfikësve ka rëndësi të veçantë për punën e policisë.

 

Momentalisht në Kumanovë janë të punësuar 17 zjarrfikës. Funksionimi i planit Polici i lagjes nisi në Kumanovë, ndërsa do të vazhdon në Shtip, Manastir dhe gjitha qytetet tjera të Maqedonisë.