Plaçkitet një dyqan në rrugën Skupi në Shkup

0

Dy persona deri tani të panjohur dhe të armatosur me revole, mbrëmë kanë plaçkitur një dyqan në rrugën “Skupi” në Shkup.

Si që ka njoftuar MPB-ja, ngjarja është paraqitur nga një e punësuar në dyqan rreth orës 21:00.

Plaçkitësit kanë hyrë në dyqan, kanë marrë paratë dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.