Gjendja e rrugëve në Maqedoni

0

Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet në rrugë kryesisht të thata, por vende-vende ka prani të lagështisë, posaçërisht në vendet malore.

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë apelon deri tek shoferët që të jenë të vëmendshëm, të respektojnë sinjalistikën dhe të përshtatin shpejtësinë e lëvizjes. Rrokullisje gurësh mund të shfaqen nëpër gryka dhe ngushtica mali.