Aktivitetet e reja të të rinjve…!

0

Aktivitetet e reja te te rinjve:
Te rinjte sefundmi jane fokusuar me se shumti tek celularet dhe tek tabletat, por keta te rinj e shfrytezojne kohen ndryshe. Ky eshte shembull qe te rinjte duhet te jene me ativ dhe me te fokusuar tek aktivitetet e ndryshme larg teknologjise!

Goditje Denimi (Penalty)

Ndiqeni!