Ushtrimi pranë murit për tëhollimin e anëve të brendshme dhe të jashtme të kofshëve (Video)

0
?????????????????????????????????????????????????????????

Është e vështirë të gjendet ushtrimi i qëlluar për këmbë i cili mund të bëhet në shtëpi, por me të cilin vërtet mund të formësohen kofshët.

Prandaj, do t’ju sjellim ushtrimin i cili do të bëhet vetëm pranë murit, por me të më lehtë do t’i ushtrosh muskujt e pjesës së sipërme të këmbës, transmeton Telegrafi.

Mbase nuk ke ditur që pjesa e brendshme dhe ajo e jashtme e kofshëve ka madje 10 muskuj.

Kjo pozitë dhe këto lëvizje me këmbë do të të mundësojnë që të ushtrosh muskulin katërkokash të kofshës dhe muskujt e ashtuquajtur “të rrobaqepësit” dhe muskujt gjysmë kordhe, gjysmëciporë dhe muskujt dykokash.

Është shumë e thjeshtë dhe e efektshme sepse me ushtrime të përditshme disa minuta për një periudhë të shkurtër mund të forcosh këmbët. /Telegrafi/