Një vazjë dhe një djalë janë paraqitur si të zhdukur

0

Një djalë dhe një vajzë janë paraqitur si të zhdukur gjatë dy ditëve të fundit, njoftoi policia.

Në stacionin policor Bit Pazar A.A. (64) ka lajmëruar se më 24 janar rreth orës 21.15 djali I tij S. A. (18) është larguar në drejtim të panjohur.

Mbrëmë, në stacionin policor në Çair, D.U. (45) ka paraqitur se po atë ditë rreth orës 08, është larguar nga shtëpia vajza e tij A.D. (21). Po merren masa për gjetjen e personave.