LSDM: Ligji i gjuhëve është kushtetues

0

VMRO-DPMNE është kundër konceptit një shoqëri për të gjithë, Ligji për përdorimin e gjuhëve është në pajtueshmëri me Kushtetutën, thonë nga LSDM-ja pasi që partia opozitare maqedonase vMRO-DPMNE ka dorëzuar në Parlament 35 mijë amandamente, njofton Zhurnal.

Nga LSDM-ja thonë se është e qartë se VMRO-DPMNE nuk ka kapacitet që të largaohet nga politikat destruktive dhe bllokuese, të cilat, krijojnë tensione politike, ndarje dhe përarje në shoqëri.