Facebook dëshiron të di se me kë flini

0

Një nga çështjet e reja në Facebook është ajo se me kë flenë përdoruesit e rrjetit të njohur shoqëror.

Shumë prej tyre janë të hutuar se çfarë do të thotë kjo – a do të thotë anëtarë të familjes ose partnerë?

Tipari i ri që ka marrë shumë vëmendje në Facebook Feed News janë pyetje shumë interesante. Një prej tyre u veçua: “Me kë fle zakonisht?”.

Ka dy mënyra për të interpretuar këtë pyetje – ose duke menduar për partnerët seksual ose për të gjithë njerëzit e tjerë që nuk janë partnerët tuaj. Sidoqoftë, është shumë e çuditshme.

Hulumtuesi parlamentar britanik Reshim Sharma është një nga njerëzit që erdhën me këtë pyetje:

“Mund të interpretohet në dy mënyra. Ne nuk duhet të ankohemi për Facebook, sepse çështjet e tjera janë shumë personale, si ajo që hera e fundit që isha në një periudhë të vështirë … dhe unë mund të ndryshoj diçka në partnerin tim që do të ishte … ‘ , thotë ai.

Facebook nuk donte të sqaronte kuptimin e kësaj çështjeje për “Business Insider”, por nuk kishte asnjë dyshim se ajo tërhoqi vëmendjen më të madhe. /kp/Telegrafi/