Sokol Dauti nga Ladorishti shoqeron Duken ne shortin e Liges se Kombeve!

0

Përfaqësuesi i FSHF-së në Zvicër, Sokol Dauti ka shoqëruar kreun e futbollit shqiptar në shortin e Ligës së Kombeve në Nyon të Zvicrës.Sokol Dauti është nga Ladorishti i Strugës dhe prej disa vitesh përfaqëson FSHF-në në Zvicër.Foto: