Maqedoni, sërish shtrenjtohen derivatet

0

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që sonte pas mesnate për një denarë të shtrenjtohen derivatet e naftës.

Me këtë vendim, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtoj 67.5 denarë për litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet për 69.5 deanrë për litër.

Po ashtu me vendimin por një denarë shtrenjtohet edhe Dizeli, dhe tani një litër dizel do të kushtoj 60.5 denarë.