Të hënën nxënësit do të kthehen në bankat shkollore

0

Prej të hënën me 22 janar nxënësit e vendit do të kthehen në bankat shkollore pas pushimit trejavor dimorër, njofton Portalb.mk.

Të hënën fillon gjysmëvjetori i dytë që do të zgjasë deri me 9 qershor dhe më pas vijon pushimi veror.

Në gjysmëvjetorin e dytë nxënësit do të mbajnë mësim edhe me 17 mars dhe 14 prill që i bie ditë e shtunë.