Lajm i rrejshëm për Zaevin: Fotografia është e vjetër

0

Shumë portale sot publikuan fotografi me tekst “Kryeministri i Republikës së Maqedonisë po lahet në ujërat e Liqenit të Ohrit”, por ajo që nuk shkon, është që fotografia është e vjetër, gjegjësisht e vitit të kaluar, njofton Portalb.mk.

“Kryeministri në shoqëri të bashkëpunëtorëve dhe miqve, në mesin e të cilëve është Dame Llozhanovski, njeri i cili i ka bërë fotografin. Llozhankoski është ish kryetar i degës së LSDM-së në Strugë”, shkruajtën dhjetëra portale duke mos e konfirmuar se fotografia është e bërë më 5 gusht të vitit 2016.