Zaevi dhe Merko krah njeritjetrit sot në hedhjen e kryqit në Strugë…

0

Diten e sotme eshte kremtuar dita e ujit te bekuar nga besimtaret Ortodoks ne Struge. I pranishem ka qene Kryeministri Zaev dhe Kryetari i Komunes Z.Merko te cilet ne kete aktivitet kane qene shume te aferm me njeritjetrin. Pas perfundimit te kremtimit Zaevi sebashku me Merkon kane qene per te pire nje kafe sebashku.