Ja çfar i kerkoi Asim Musa diten e sotme Zaevit!

0

Pas perfundimit te festimeve per diten e ujit te bekuar, kryeministri Zaev ka konsumuar nje kafe me kreret me te larte te pushtetit lokal ne Struge.

Nje nder ta ka qene dhe Asim Musa drejtori i Spitalit Struge. Ai shkruan ne profilin  e tij ne FB qe Zaevit i ka kerkuar spitalin e ri ne Struge. Ky nje premtim tashme i bere dhe nga Zaev.