Ramis Merko shpreh ngushellime për familjen Musliu!

0

E nderuar familja Musliu,

E ndaj me ju këtë dhimbje të madhe për humbjen e njeriut më të dashur. Një humbje jashtëzakonisht e rëndë për familjen, miqtë, shoqërinë dhe politikën shqiptare!
Në emrin tim dhe në emër të komunës së Strugës ju shpreh juve ngushëllimet e mia!

Qoftë i përjetshëm kujtimi për jetën dhe
veprën e Jonuzit!

Me respekt,
Ramis Merko