Ekskluzive: Bashkim Podgorca emrohet Sekretar i Komunes se Struges!

0
Kryetari i Komunes se Struges z.Ramiz Merko vazhdon me plotesimet e pozicioneve te rendesishme ne Komunen e Struges, ku eshte emeruar dhe njeriu i dyti i Komunes se Struges, Bashkim Podgorca Shqiptari nga Podgorca.
Me kete rast kryetari tregon seriozitetin dhe mbeshtetjen qe i ben zones te malesise, me kete emerim.
Gjithashtu kryetari pergenjeshton spekulimet se vendi i sekretarit eshte caktuar nga pjesa e partnerit te koalicionit.
Stafi i Strugalajm.org i uron pune te mbare sekretarit te ri te Komunes se Struges!