Pas këngëve, aplikacioni i ri Shazam identifikon edhe njerëzit

0

Kjo është risa që kompania Blippar ka nxjerr së fundmi. Nëse më parë shazamin e përdornim për njohjen e këngëve sot ai do të përdoret dhe për identifikimin e njerëzve.

Deri tani nga eksperimentimet, Shazam mund të njohë 400.000 figura publike dhe norma e saktësisë është 99%.