Tërmet në Maqedoni

0

Tërmet me magnitudë prej 2,3 ballë sipas shkallës Rihter, sot në ora 12 e 40 minuta në rajonin epiqendror të Ohrit ka regjistruar rrjeti telemtrik i Observatoriumit sizmologjik pranë Fakutetit matematiko-natyror në Shkup.

Epiqendrta e tërmetit është disa kilometra nga Ohri në rretjhonën e fshatit Leskoec, ndërsa është ndjerë edhe nga popullata e Ohrit dhe në afëlrsi të tij me intensitet III ballë sipas shkallës mikrosizmike evropiane, kumtoi Observatoriumit sizmologjik pranë Fakultetit matematiko-natyror në Shkup.