Me mbeshtetje te Komunes u be i mundur perfaqesimi i Struges ne Ulqin

0

Komuna e Struges me mbeshtetjen e saj ka bere te mundur perfaqsesimin e ekipit “Struga” ne Ulqin. Tashme dihet qe nje nga pikat paresore te kesaj komune eshte dhe mbeshtetja e talenteve ne progresimin e tyre. Ky eshte vetem nje nga mundesite qe ka dhene komuna e Struges, por dhe ne vijim do te kete mundesime te ngjashme!