Si të kurseni para pa ndryshuar rutinën tuaj

0

Që në fillim të 2018 ka filluar e ashtuquajtura “Sfida e 52 javëve”.

Kjo sfidë do t’u ndihmojë që të kurseni para pa jua cenuar kënaqësitë e përditshme që keni.

Sfida është kjo: viti i ka 52 javë, në javën e parë fusni dy 1 euro në kutinë e kursimeve, në javëne dytë dy , në javën e tretë tri e kështu me radhë.

Në fund të këtij viti do t’i keni tamam 1500 euro dhe nuk do të t’u duhet të hiqni dorë nga asnjë nga zakonet që keni bërë më parë.

Truke të tjera të kursimit janë: Planifikimi i pagës mujore, ruajtja nga shpenzimet e tepërta dhe vënia nën kontroll e zakoneve që shpenzojnë para. /albeu.com/