Njerëzit që përtojnë të çohen nga shtrati janë më inteligjentë se të tjerët

0

Nëse përtoni të çoheni e të bëheni gati për punë nuk do të thotë domosdoshmërisht që jenidembel, ka shumë mundësi që të jeni më inteligjentë se të tjerët.

Të paktën kështu thotë një studim I bërë nga Satoshi Kanazawa dhe Kaja Perina, I botuar në gazetën mjekësorë Psychology Today.

Studimi është bërë në mijëra njerëz dhe ka treguar rezultate të jashtëzakonshme. /albeu.com/