Ke parti perfaqeson ne Isntitutin e Nefrologjise Dr. Sami Mena!?

0

Ke parti perfaqeson ne isntitutin e nefrologjise Dr Sami Mena!?

Nje nga drejtoret e “aleances” vazhdon te injoroj vendimet e “partise se tij” dhe nuk jep doreheqjen nga posti i drejtorit te Institutit te Nefrologjise – Dijazliza e Struges.
Ky doktor eshte i njohur, se per pushetet shpesh ndryshon dhe ngjyrat e partive politike dhe ndoshta perseri tutori i tij, nje tjeter doktor Azis Pollozanin e ka keshilliar te rrij i qete se do tja garantoj dhe mandatin e 5 si drejtor nga radhet e BDI, opinioni i Struges, por vecanarisht anetaret e aleances duhen te dine pse ky njeri nuk zbaton vendimin e kryesise se aleances apo valle tani perfaqeson partine e Amdi Bajramit ose Turqeve ne kete poste?