Prof. Dr. Armen Kadriu do te drejtoje Institutin e Nefrologjise ne Struge!??

0

Prof.dr. Armen Kadriu do te drejtoj Institutin e Nefrologjise ne Struge!??

Sipas buimeve nga BDI mesohet se drejtori i ardheshem ne Spitalin i ashtuquajtur Dijaliza e Struges do te jete Prof Dr Armen Kadriu nje nga njerzit me te afert te kryetarit te Komunes Z.Ramiz Merko dhe nje njeri qe ka mbeshtetje te fuqishme nga organet me te larta te BDI ne Tetove.