Kryetari i komunës së Strugës z. Ramiz Merko, sot uroi dhe shpërbleu foshnjën e parë të lindur në castet e para të 2018-ës.

0

Kryetari i komunës së Strugës z. Ramiz Merko, sot uroi dhe shpërbleu foshnjën e parë të lindur në castet e para të 2018-ës.

Fëmija i parë në spitalin e përgjithshēm të Strugës është djal i sjellur në jetë në familjen Bozhinoska nga nëna Nikolina në orët e para të 2018-së.
Merko uroi dhe shpërbleu nënën në fjalë si dhe pacienteve të tjera ju uroi shëndet dhe jetë të gjatë për fëmijët e tyre!

Zyra për marrëdhënie me publike
Komuna e Strugës