Urimi i Komunes se Struges, per Vitin e Ri 2018 Strugalajm.org!

0

Te nderuar qytetare!

Po mbyllim nje vit me shume ndyrshime ngarkesa dhe angazhime, me lloj lloj rrethanash te parashikueshme dhe te pa parashikueshme. Dhe po hyme ne nje vit me objektiva te reja. Duke patur parasysh potencialet njerezore jemi thellesisht te bindur qe viti 2018 do te na siell ndryshime ne Komunen tone si ne aspekt te mirqenjes ashtu dhe ne traspatence dhe vende pune me njerez adekuat dhe profesionist.
Komuna e struges ju uron gezuar vitin e ri 2018

Struga ne vitin 2018 do rilind dhe shpresojme qe ky vit do te mbahet mend nga qytetaret e Struges per realizim e projekteve te ndryshme ne te mire te Struges dhe Struganeve.