Qyteti i Struges i tejmbushur me njerez!

0

Struga kete dite feste mbingarkohet nga megimtaret dhe ata pushuesit te cilet kane vendosur qe kete feste ta festojne ne Struge. Duket qarte qe ne keto momente qyteti ka filluar te gumezhije nga ata qe shetisin dhe bejne shoping ne Struge.
Qendrat me te frekuentuara keto dite kane qene: