Mesuesi i Vitit qe arriti shifra rekord ne votim, ja celsi i suksesit!

0

Ne qytetin e Beratit eshte bere konkursi per “Mesuesin me te mire te vitit”. Nga pjesmarrsit ne votim, ky lloj sontazhi ka kaluar dhe sontazhet ne rang kombetar. Ne perfundim te sontazhit mesuesi qe ka fituar kete votim ka qene Vilson Shehu. Ky nje mesues me nje kaluar tejet te mbushur profesionale dhe me eksperience te gjate ne arsim.
Por nga votimi dallohet qe ky mesues ka qene shume i afert dhe komunikues me nxenesit dhe ish nxenesit e tij.
Per me shume ndiqni kronike e pergatitur nga TV Berati: