Ekskluzive: Miratohet buxheti i Komunes se Struges…

0

Mes debatesh dhe replikash kete te enjte rreth ores 14:38 u miratua buxheti i Komunes se Struges. Kjo ishte nje nder pikat me te rendesishme qe u shqyrtua dhe u votua sot ne kete mbledhje. Programi u paraqit nga Kryetari i Komunes Z.Merko dhe u miratua me shumic votash.