Ziadin Sela nga Luan transformohet ne Qingj!

0

Mbrëmjen e djeshme në TV Alsat M për çudi Ziadin Sela nga luan i cili ishte patriot i madh për  mbrojtjen e shqipëtarëve, për të realizuar të drejtat e shqiptarëve, këtë mbrëmje për interesat e tija personale ai sillej si qengj. Kjo mënyrë e të sjellurit, ishte një mënyrë për të gënjyer sytë dhe veshët e njerzve. Nga interesi i madh që ai ka, arriti deri atje ku i kërkoi falje te gjitheve te cilve i kishte akuzuar.
C’far nuk ndodh me këtë njeri, qe parësore ka vetëm interesat personale dhe interesat e grupit te tij.
Braktisja në masë qe po pëson Sela nga qytetarët e shtynë këtë të fundit që të kundërshtoj dhe veten, vetëm me vetëm që të bëhet i mirë për sytë e qytetarëve!