Mirënjohje nga Donald Trump për kreun e Bashksisë Islame në Maqedoni

0

Udhëheqësi i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni do të nderohet nga presidenti amerikan Donald Trump, për “arritje në jetë”.

Sipas javores Fokus, ceremonia e dorëzimit të vlerësimit do të bëhet më 28 dhjetor, kur një përfaqësues nga Florida do t’ia dhurojë mirënjohjen, Sulejman Efendi Rexhepi.

“Bëhet fjalë për çmim që u jepet si mirënjohje arritjeve të mia në jetë dhe kontributin që e kam dhënë në të gjitha sferat, si humanitare, lufta kundër ekstremizmit, radikalizmit dhe islamofobisë”, ka deklaruar Rexhepi pasi I eshte berë e ditur se do ta mërrë këtë mirënjohje nga kreu I Shtëpisë së Bardhë