Benzina dhe dizeli shtrenjtohen me gjysmë denari

0

Çmimet me pakicë të benzinës dhe dizelit prej sonte në mesnatë rriten për gjysmë denari, ndërsa vajit ekstra i lehtë për amvisëri me një denar.

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimi i ri i Eurosuper BS-95 do të arrij 66.50 denarë, i Eurosuper BS-98 do të arrijë 68 denarë për litër, i Eurodiselit 55 denarë dhe vajit ekstra i lehtë do të shitet për 44 denarë për litër. Me vendimin rritet edhe çmimi i mazutit, i cili do të arrijë 28,6 denarë për kilogramë.