Ekskluzive: Komuna Struges do te punoj te shtunen dhe te dielen, per te mbyllur 2700 lendet per legalizime!!!

0

Ekskluzive: Komuna Struges do te punoj te shtunen dhe te dielen, per te mbyllur 2700 lendet per legalizime!!!

Vjen ndryshimi i pare ne qeverisjen e re ne Komunen e Struges. Nga burime brenda Komunes mesoet se sot dhe neser Komuna e Struges do te vazhdoje te punoje per ti zgjedhur 2700 lende te mbetura, per arsye se afati ligjor i tyre skadon deri me date 31.12.1017.

Te nderuar qytetar, ky eshte ndryshimi midis qeverisjes aktuale e cila deshiron ti mbyll te gjitha lendet, per te i dhene mundesi te gjith qyteareve te riaplikojne per legalizim. Per arsye se kalon afati i legalizimeve deri 31.12.2017. Administrata e kaluar qellimish per arsye ,, koruptive ,, nuk legalizonte objektet, dhe la peng 2700 kerkesa per legalizim, per qytetar te cilet me siguri nuk ja kane ,, puth ,, doren ish kryetarit !!

Qytetar te nderuar kaloj koha e korrupsionit dhe abuzimit me qytetaret Strugan, Struganet  tani me kane komunen qe duan!