Ulen temperaturat ne minimum, nivel i lartë dëbore në Maqedoni

0

Maqedonia do të përfshihet nga i ftohti që do të shkaktoje rënie nën 0°C të temperaturave.

Gjatë 24 orëve të fundit, në Mavrovë ka rënë 12cm dëborë, në Dibër 8cm, Pozharan 4cm, Krushevë 3cm dhe Berovë 2cm.

Sa i përket temperaturës, në Llazaropole është regjistruar -12°C, Mavrovë dhe Krushevë -10°C, Berovë dhe Dibër -8°C, Ohër dhe Pretor -6°C, Topollçan, Gjurishte, Pozharan -5°C, Kumanova dhe Prilepi -4°C, Kriva Pallankë, Shtip, Strumicë, Demir Kapi -3°C, Manastir, Shkup, Tetovë -2°C.