Policia padit dy persona ne Struge!

0

SPB-Ohër ngriti akuza penale kundër L.M (46) dhe M.B. (45), shtetas të Republikës Italiane, për shkak të dyshimit për vepër penale ” përdorimi i një kartele pagesore me qëllim mashtrimi. Të dyshuarit përmes avokatit hapën dy kompani në fshatin Llabunishtë të Strugës dhe në emër të kompanive hapën llogari bankare në Halk Bank dhe paraqitën një kërkesë për instalimin e Pos-terminaleve. Pas hapjes së llogarive bankare dhe POS terminaleve nga numrat e blerë më parë nga kartat e pagesave me të dhëna të huaja, ata bënë një përpjekje për të kryer transaksione.