Bllokohen kamionat ne Qafethane, per shkak te bores (Foto+Lajm!

0

Diten e sotme ne rrugen e Qafethanes ne pjesen e Maqedonise, ka pasur nje bllokim te kamionave ne kete aks. Ky bllokim vjen si basoje e debores qe ka rene gjate nates. Kaminonat kane qene te izoluar per kohe te gjate, situate kjo qe veshtiresonte qarkullimin dhe te autoveturave. Kjo vjen si pasoje e mos pastrimit te ketij aksi.