Ekskluzive: Vazhdojne rreshjet e bores, ja si paraqitet situata ne rrethinat e Struges.(Foto+Lajm)

0

Diten e sotme vazhdimisht ka pasur rreshje te dendura debore ne rrethinat e Struges.
Aksi me problematik ka qene ai i Qafethanes, por nga pjesa Maqedone, ndersa nga pjesa Shqiptare rruga eshte kriposur dhe pastruar nga borepastruesit. Veshtiresia me e madhe e paraqitur ka qene ne pjesen qe hyn ne Maqedoni, per shkak se ai eshte nje vend qe bora akumulohet. Deri ne keto momente nuk ka pasur bllokim, apo dhe aksidente te ndryshme, situata paraqitet e qete deri ne keto momente. Por gjat orve te nates se sotme, do te kete vazhdim te dendur te rreshjeve te bores qe mund te cojne deri ne veshtiresi maksimale per ecurine ne kete aks. Gjithesei nga te dyja palet jane marre masa per parandalimin e bllokimeve te ketij aksi dhe forca policore do te jene ne teren sebashku me ndihmen e shpejte per cdo situate.
Strugalajm.org I ben thirrje cdo drejtuesi mjeti te kete me vete paisjet dimerore dhe te jene te kujdesshem ne rruge. Strugalajm.org