Ekskluzive: Nuk do te kete ndryshime ne qeveri, pervec ne Ministrine e Shendetesise e cila do ti takoj LSDM-se…!

0

Aleanca perfundimishte largohet nga Qeveria e Republikes te Maqedonise.
Qeveria nuk do te kete ndryshime dhe kembime resoresh por tani per tani do te plotesohet vetem Ministri e Shendrtesise i cili do te jete nga radhet e LSDM-se dhe ai nga burime te sigurta do te jete doktor Kostov, drjetori aktual i spitalit te qytetit “8 SHATATOR”, ne Shkup.