Mbahet ne Struge koferenca e Universitetit Nene Tereza te Shkupit!

0

Sot ne qytetin e Struges po mbajet koferenca per Universitetin Nene Treza te Shkupit, nga sa ishte ne program kjo koference kishte per qellim qe te forconte dhe te implementonte menyrat e reja te mesimdhenjes, gjithashtu dhe nje bashkepunim me te mire midis studenteve dhe petagogve.

Ne te morren pjese petagog dhe studente te ketij universiteti!Strugalajm.org